• 800 500 11 33
  • Υποστήριξη 24/7
εγκαταστασεις φυσικου αεριου

Εταιρία

Η εταιρία CosmoAerion

εγκατασταση φυσικου αεριουH CosmoAerion, με σταθερά βήματα εξελίχθηκε ως η εταιρεία με τις περισσότερες διακρίσεις στον ευρύτερο χώρο των ενεργειακών εφαρμογών. Καταξιωμένη και με την υποστήριξη των εκατοντάδων ικανοποιημένων πελατών της συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Κόντρα στους καιρούς, κόντρα στις οικονομικές συνθήκες, αποφασιστικά και με γνώμονα την αριστοποίηση των υπηρεσιών της, την επιλογή προϊόντων υψηλών Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και την αναβάθμιση του τεχνικού και επιστημονικού προσωπικού της είναι πάντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει.

Ο Ιωάννης Χατζηνικολάου, Χημικός Μηχανικός του Πολυτεχνείου Πάτρας και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ξεκίνησε το 2006 την ατομική εταιρεία CosmoAerion διαβλέποντας το ενδιαφέρον της εποχής και τη στροφή στο οικονομικότερο και καθαρότερο Φυσικό Αέριο έναντι του πετρελαίου. Πολύ γρήγορα, επέλεξε ομάδα Μηχανικών και Τεχνικών που έως σήμερα είναι δίπλα του.

Η ομάδα αυτή, η οποία εξελίσσεται συνεχώς και συμπληρώνεται με νέα μέλη με κοινό όραμα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, αποτελεί την καρδιά της εταιρείας, το κλειδί της επιτυχίας της.

Τι είναι σημαντικό για εμάς

Κάθε πελάτης, κάθε εφαρμογή, έχει μεμονωμένο και ιδιαίτερο ενεργειακό προφίλ. Προκειμένου να μπορέσουμε για κάθε ενεργειακό προφίλ να επιλέξουμε και να προσφέρουμε την ιδανική λύση, αποφασίσαμε να εντάξουμε στο πεδίο δραστηριότητας μας και τις υπόλοιπές μορφές ενέργειας και τεχνολογίες.

Επιβεβαιωθήκαμε, και σήμερα με μεγάλη ικανοποίηση απαριθμούμε μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων σε Κεντρικά Συστήματα Κλιματισμού, Αντλίες Θερμότητας, Λέβητες Υψηλής Τεχνολογίας, Ηλιοθερμία, Αυτονομίες, LPG κ.α.

Δίνοντας έμφαση στο after sales service είμαστε ίσως η μοναδική εταιρεία με τεχνική υποστήριξη 24/7 σε ευρεία κλίμακα.

Νέες δραστηριότητες

Συμπληρώνοντας την γκάμα των ενεργειακών εφαρμογών η εταιρεία, επεκτείνει τη δραστηριότητα της στο χώρο του Φωτισμού. Με ισχυρή συνεργασία από το χώρο της διεθνούς αγοράς, είναι σήμερα σε θέση να εκπονήσει μελέτη φωτισμού για την οικία ή για τον πλέον σύνθετο και ενεργοβόρο επαγγελματία.

Ο χώρος μας

Στο νέο χώρο μας, η εταιρεία πλέον ως Κέντρο Ενέργειας και Τεχνολογίας, ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχθεί τον οικιακό καταναλωτή, τον επαγγελματία τεχνικό ή μηχανικό. Διαθέτει αίθουσα συνεδρίων και σεμιναρίων, showroom στο οποίο θα μπορεί ο καθένας να έρθει σε επαφή με τα προϊόντα και τις τεχνολογίες, τμήμα λιανικής και χονδρικής πώλησης και φυσικά το τμήμα μελετών.

Neos Xwros1
Neos Xwros2
Neos Xwros3
Neos Xwros4
Space 5
Space 6
Space 7
Space 8
Space 9
Space 10

  • Τιμή Φυσικού Αέριου: 0,05434€/kWh | Τελευταία Ενημέρωση: 25/04/2016

Επικοινωνία

Λ. Δεκελείας 2, Ν. Χαλκηδόνα Αντλιες Θερμοτητας Εγκατασταση Φυσικου Αεριου Ενδοδαπεδια Θερμανση