εγκατασταση καλοριφερ

Εγκατάσταση καλοριφέρ

Ποικιλια σχεδιων και διαστασεων

Η πλέον διαδεδομένη μορφή θέρμανσης στην Ελλάδα είναι με τη χρήση καλοριφέρ, ένας τρόπος θέρμανσης ο οποίος έχει πολύ καλή κατανομή θερμότητας στους χώρους, ενώ προσφέρει οικονομία συγκριτικά με άλλα μέσα θέρμανσης.

Η σωστή μελέτη θέρμανσης των χώρων μας δίνει τις τελικές αναλογίες των καλοριφέρ, τις θερμίδες και φυσικά τη θέση στην οποία θα έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση στο χώρο.

Οι τύποι καλοριφέρ που θα βρείτε διαθέσιμους στην εταιρείας μας είναι Panel, Ventil Plan, τύπου Akan και Fan Coil. Σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων σε καλοριφέρ, σας δίνουν το περιθώριο να διαλέξετε το ιδανικό για εσάς τόσο από άποψη πρακτική όσο και αισθητική.

Η Cosmoaerion θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα καλοριφέρ για το χώρο σας, παρέχοντας δωρεάν μελέτη και φυσικά την εγκατασταση καλοριφερ από τα εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία μας.

 • εγκατασταση καλοριφερ
 • εγκατασταση καλοριφερ
 • εγκατασταση καλοριφερ

  " Cosmoaerion, ολοκληρωμένες λύσεις για εγκατάσταση φυσικού αερίου και εξατομικευμένες λύσεις για αυτόνομη θέρμανση με βάση τις ανάγκες σας! "

  Τιμή φυσικού αερίου 0,038€/kWh
  Τιμή πετρελαίου θέρμ. 0,096€/kWh
  Ενημέρωση τιμών 15/10/20