Το νέο νομοσχέδιο για εγκατάσταση φυσικού αερίου

Εγκατασταση Φυσικου ΑεριουΣύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που εγκαταστήσουν αυτόνομο σύστημα θέρμανσης φυσικού αερίου, θα συμμετέχουν στις δαπάνες της κεντρικής θέρμανσης της πολυκατοικίας αλλά με ποσοστό 25% σε σχέση με το ποσό θα έπρεπε να πληρώσουν αν έκαναν κανονική χρήση του κεντρικού συστήματος θέρμανσης.

Επίσης για οποιαδήποτε αλλαγή στο σύστημα θέρμανσης θα πρέπει να προηγηθεί γενική συνέλευση της πολυκατοικίας. Αυτόνομο σύστημα θέρμανσης θα μπορεί να εγκατασταθεί σε περίπτωση που η πολυκατοικία δεν δεχτεί την μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης σε φυσικού αέριου.

Ακόμα η γενική συνέλευση της πολυκατοικίας θα μπορεί να αποφασίζει αν θα απαλλάξει πλήρως τους ιδιοκτήτες που εγκαταστήσουν αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου από τη συμμετοχή στις δαπάνες της κεντρικής θέρμανσης.

Αυτά προβλέπει το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση της αγοράς φυσικού αερίου, που τέθηκε σε διαβούλευση από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Τιμή φυσικού αερίου 0,038€/kWh
Τιμή πετρελαίου θέρμ. 0,096€/kWh
Ενημέρωση τιμών 19/2/20

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θα είμαστε και πάλι κοντά σας από 18/5.
Για την εξυπηρέτηση σας έως τότε μπορείτε να απευθύνεστε σε εμάς με τους ακόλουθους τρόπους:
Τηλέφωνο: 6979854444
Email: info@cosmoaerion.gr
Σας ενημερώνουμε πως η επιχείρηση μας λαμβάνει όλα τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS–CoV-2.