Χρυσή κάρτα τεχνικής υποστήριξης

Με την κατοχή της Χρυσής Κάρτας τεχνικής υποστήριξης GOLD 24/7 από την Cosmoaerion σας προσφέρονται υπηρεσίες μοναδικές, με εκπτώσεις σε ανταλλακτικά, υπηρεσίες και άμεση προτεραιότητα σε βλάβες! Η κατοχή της κάρτας είναι μεγάλο πλεονέκτημα τόσο σε πολυκατοικίες όσο και σε μονοκατοικίες.

Αναλυτικότερα προσφέρονται:

  • Τεχνική υποστήριξη όλο το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Σαββατοκύριακα και αργίες
  • Αποκατάσταση βλάβης χωρίς την παραμικρή χρέωση εργασίας
  • Εάν ο λέβητας βρίσκεται εκτός εγγύησης για οποιονδήποτε λόγο, ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει δωρεάν εργασία και ειδικές εκπτώσεις στο κόστος των ανταλλακτικών έως και 30%
  • Ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει ειδικές τιμές σε άλλες τεχνικές εργασίες. Για παράδειγμα σε περίπτωση προμήθειας κλιματιστικής μονάδας, η εγκατάσταση είναι δωρεάν και πάντα με τη γνωστή ποιότητα της CosmoAerion
  • Ειδικές τιμές και προνόμια θα υπάρχουν σε όλα τα τεχνικά θέματα που άπτονται στη διαχείριση ενέργειας, όπως μελέτες θέρμανσης, αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων, αντικατάσταση λέβητα, αντικατάσταση καμινάδας, έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών, τοποθέτηση θερμοπροσόψεων, εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα κ.τ.λ.
  • Η κάρτα περιλαμβάνεται στην βασική παραγγελία χωρίς επιπλέον επιβάρυνση

Τιμή φυσικού αερίου 0,038€/kWh
Τιμή πετρελαίου θέρμ. 0,096€/kWh
Ενημέρωση τιμών 19/2/20

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε πως η επιχείρηση μας λαμβάνει όλα τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης και θα παραμείνει κλειστή για προληπτικούς λόγους κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού SARS–CoV-2. Για την εξυπηρέτηση σας να απευθύνεστε μέσω email ή τηλεφώνου.
Τηλέφωνο: 6979854444/ 6932499830
Email: info@cosmoaerion.gr/ kmargelos@cosmoaerion.gr