υδρορροες τοποθετηση

Υδρορροές τοποθέτηση

Τοποθετηση Εγκατασταση Επισκευη

Η CosmoAerion με τα εξειδικευμένα συνεργεία της αναλαμβάνει την εγκατάσταση υδρορροών εξασφαλίζοντας μόνιμα και ποιοτικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με μια όμορφη αισθητικά κατασκευή.

  • Τοποθέτηση υδρορροής / Εγκατάσταση υδρορροής
    Τα συνεργεία της CosmoAerion αναλαμβάνουν την τοποθέτηση υδρορροών σε κατοικίες και επαγγελματικά κτήρια φροντίζοντας για την άριστη εγκατάσταση και εφαρμογή της υδρορροής σας.
  • Συντήρηση υδρορροής
    Τα συνεργεία της CosmoAerion αναλαμβάνουν την συντήρηση υδρορροών, φροντίζοντας για την σωστή λειτουργία τους και αυξάνοντας παράλληλα την διάρκεια ζωής τους.
  • Επισκευή υδρορροής
    Σε κάθε βλάβη που θα εμφανιστεί στις υδρορροές σας, τα συνεργεία της CosmoAerion αναλαμβάνουν άμεσα την επισκευή/ αποκατάσταση της ή αν είναι αναγκαίο την ολική αντικατάσταση. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας φροντίζοντας για την σωστή επισκευή με τα καλύτερα υλικά για ένα μόνιμο και ανθεκτικό αποτέλεσμα.

" Cosmoaerion, ολοκληρωμένες λύσεις για εγκατάσταση φυσικού αερίου και εξατομικευμένες λύσεις για αυτόνομη θέρμανση με βάση τις ανάγκες σας! "

Τιμή φυσικού αερίου 0,038€/kWh
Τιμή πετρελαίου θέρμ. 0,096€/kWh
Ενημέρωση τιμών 19/2/20

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε πως η επιχείρηση μας λαμβάνει όλα τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης και θα παραμείνει κλειστή για προληπτικούς λόγους κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού SARS–CoV-2. Για την εξυπηρέτηση σας να απευθύνεστε μέσω email ή τηλεφώνου.
Τηλέφωνο: 6979854444/ 6932499830
Email: info@cosmoaerion.gr/ kmargelos@cosmoaerion.gr