• 800 500 11 33
  • Υποστήριξη 24/7
εγκαταστασεις φυσικου αεριου

Εγκατασταση Φυσικου Αεριου

Η εταιρία μας ως εξουσιοδοτημένος εμπορικός συνεργάτης της ΕΠΑ Αττικής αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου και για λογαριασμό σας τις αιτήσεις για σύνδεση με το φυσικό αέριο, την μελέτη και την εγκατάσταση του δικτύου και την παράδοση αυτής σε πλήρη λειτουργία.

Φυσικό Αέριο = ευκολία, απόδοση, κέρδος!

Το φυσικό αέριο είναι η πιο σύγχρονη και αποδοτική πηγή ενέργειας σε ολόκληρο τον κόσμο. Και αυτό γιατί, λόγω των σημαντικών φυσικών χαρακτηριστικών του, αντικαθιστά με γρήγορους ρυθμούς το συμβατικό πετρέλαιο ενώ χρησιμοποιείται σε όλο και περισσότερες εφαρμογές. Ήδη το 1/4 των παγκοσμίων αναγκών σε ενέργεια καλύπτονται με τη χρήση του φυσικού αερίου, ενώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο το φυσικό αέριο τροφοδοτεί το 35% της συνολικής οικιακής κατανάλωσης. Όσον αφορά δε τα διαθέσιμα παγκόσμια αποθέματα, αυτά υπολογίζονται σήμερα σε 17 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα, που αυτό ισούται με 110 χρόνια τουλάχιστον συνεχούς και διαρκώς αυξανόμενης χρήσης από καταναλωτές σε όλες τις χώρες της γης.

Το φυσικό αέριο κατακτά τώρα με γρήγορα και σταθερά βήματα τα περισσότερα νοικοκυριά και στην Ελλάδα. Γιατί διευκολύνει και αποδίδει, αλλά πάνω απ’ όλα, γιατί συμφέρει. Στη συνέχεια, σε μικρό χρονικό διάστημα και αφού εγκριθεί η τελική μελέτη από την ΕΠΑ Αττικής, ειδικό συνεργείο της Cosmoaerion επιβλέπει και συντονίζει τις εργασίες εγκατάστασης του δικτύου, με εξαρτήματα και εξοπλισμό άριστης ποιότητας από τους πιο φημισμένους και έγκυρους ευρωπαϊκούς οίκους, που υπογράφουν την εγγύηση για μια αξιόπιστη και απόλυτα ασφαλή εγκατάσταση.

Συνεργάτες:

de dietrich
immergas
bosch
vaillant
Daewoo
Riello
Viessmann
  • Τιμή Φυσικού Αέριου: 0,05434€/kWh | Τελευταία Ενημέρωση: 25/04/2016

Επικοινωνία

Λ. Δεκελείας 2, Ν. Χαλκηδόνα Αντλιες Θερμοτητας Εγκατασταση Φυσικου Αεριου Ενδοδαπεδια Θερμανση