• 800 500 11 33
  • Υποστήριξη 24/7
εγκαταστασεις φυσικου αεριου

Υπηρεσίες

Κάθε ενεργειακή εγκατάσταση αποτελεί μια σημαντική οικονομική επένδυση. Όπως κάθε επένδυση θα πρέπει να έχει έναν συγκεκριμένο χρόνο για να ολοκληρωθεί η απόσβεσης της.

Το τμήμα μελετών της εταιρίας CosmoAerion σας παρέχει τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσετε το οικονομικό όφελος τόσο για οικιακή χρήση όσο και για επαγγελματική.

Νεοδόμητα-Υφιστάμενα

Η εταιρεία CosmoAerion διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα που αναλαμβάνει εκπόνηση μελετών όπως επίσης τροποποιήσεις και αναθεωρήσεις. Το τμήμα αυτό στελεχώθηκε με ειδικό σκοπό να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις Γραφείων Μελετών, Κατασκευαστών αλλά και ιδιωτών. Διεκπεραιώνει, επιβλέπει και καθοδηγεί τις διαδικασίες και κατασκευές πάντα σε συνεργασία με τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου ώστε να εκδοθεί το πιστοποιητικό της ΕΠΑ και να τροφοδοτηθεί το κτήριο.

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι ασφαλισμένο με Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης για τρία (3) χρόνια από την έναρξη των εργασιών.

Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών της αίτησης προς την ΕΠΑ Αττικής χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση για την ανάθεση της εσωτερικής εγκατάστασης σας.

  • Τιμή Φυσικού Αέριου: 0,05434€/kWh | Τελευταία Ενημέρωση: 25/04/2016

Επικοινωνία

Λ. Δεκελείας 2, Ν. Χαλκηδόνα Αντλιες Θερμοτητας Εγκατασταση Φυσικου Αεριου Ενδοδαπεδια Θερμανση